3 gode grunde
til at vælge
eventyrleg

01

Bæredygtige legepladser til
fremtidens eventyrere

Kærlighed til naturen og vores miljø er en integreret del af vores legepladsfilosofi. Vi stræber efter at skabe en bedre fremtid for vores børn og planeten, og derfor lægger vi vægt på at vælge vores materialer på en måde, der respekterer naturen og miljøet. Vores primære træsorter er lærk og eg, som kommer fra danske skove og bliver skåret på lokale savværker. Dette giver os mulighed for at følge træets rejse fra skov til legeplads. Vi benytter også Robinie træ, der er FSC godkendt og bæredygtigt produceret, og som importeres primært fra Ungarn. Vores ønske er ikke bare at give børnene mulighed for at fordybe sig i fantasifuld leg, men også for at forbinde sig med naturen og lære værdien af bæredygtig praksis. På den måde stræber vi efter at bidrage til en grønnere fremtid, hvor legepladser bliver en platform for både sjov og bevidsthed om miljøet.

02

Naturlig æstetik i
pagt med omgivelserne

Vi tror på, at en smuk og inspirerende legeplads kan stimulere fantasien og skabe en unik og mindeværdig legeoplevelse. Æstetisk appel kan ikke bare øge legens magi, men også bidrage til en unik og engagerende legeoplevelse, der udvikler børns kreativitet, selvtillid og sociale interaktion. Derfor lægger vi stor vægt på, at legepladserne skal være lige så smukke og fortryllende, som den natur, de er skabt af. Ved at benytte bæredygtige ressourcer opnår vi ikke kun en enestående holdbarhed og kvalitet, men også en legeplads, der er i harmoni med omgivelserne. Vi planlægger altid vores projekter nøje med hensyn til farver, former og strukturer, og har altid fokus på at skabe en æstetik, som smelter sammen med de omkringliggende naturlige omgivelser. Ved at vælge træ som det primære materiale opnår vi en naturlig varme og æstetisk appel, der passer ind i både park- og gårdmiljøer og  naturområder. Skabelsesprocesserne er altid forskellige, idet vi tager nøje højde for områdets karakteristika og kundens behov, og resultatet bliver, at hver legeplads fortæller sin helt egen unikke historie.

03

Design din egen
drømmelegeplads

Vi anser hver legeplads, som en unik mulighed for at realisere drømme og omsætte visioner til virkelighed. Derfor lytter vi opmærksomt, stiller spørgsmål og sparrer med dig, mens du maler et billede af din drømmelegeplads. Ingen idé er for stor eller lille, for i eventyrets verdens kan alle ønsker gå i opfyldelse. Her er intet standardiseret eller generisk. Tværtimod sætter vi stor stolthed i at skabe en legeplads, som fortæller sin helt egen unikke historie, som indgår i en eventyrlig symbiose med omgivelserne. Vores mål er, at du vil se dine ønsker afspejlet i hver eneste detalje af legepladsen, samtidig med at du vil blive overrasket over de fortryllende detaljer og revet med i fortællingen. Lad os hjælpe dig med at skabe en legeplads, der er helt unik, og præcis, som du drømmer om.

I vores kreative proces benytter vi design og udviklings værktøjer som 3D tegneprogrammerne, Fusion 360 og Autodesk til at forme vores visioner. Men her tager vi det et skridt videre. Når vores designs er blevet omsat til fantastiske produkter eller legeelementer, forvandler vi dem til noget helt magisk – augmented reality. Det giver os og vores kunder mulighed for at se vores kreationer i deres naturlige omgivelser. Det er som at have en nøgle til en parallelverden, hvor du kan inspicere og interagere med dit projekt gennem din smartphone eller tablet, og det giver dig en dybdegående forståelse af, hvordan det vil fremstå i den virkelige verden. Forestil dig, at du kan skabe din egen virtuelle virkelighed med kun din enhed som det magiske vindue ind i denne spændende verden.

SCAN QR KODEN OG SE ET EKSEMPEL PÅ AR APPEN

Ufo

Scan QR-koden og se
et eksempel på 3D-visning.