Kom
Godt
igang

01

Opstartsmøde

Der skal altid være plads til drømme. Derfor er det første møde – hvor vi kommer på besøg og hører om dine drømme og idéer til projektet – helt gratis. Under besøget måler vi op og laver et par skitser, og på den baggrund udfærdiger vi et tilbud med tegningsmateriale og produktbeskrivelser. Alt dette er uden beregning.

02

Tegning

Hos Eventyr Leg kan du få tegnet din legeplads ud fra dine egne tanker og idéer. Der er ingen dyre mellemled og hele produktionen foregår på eget værksted. Prisen skal være attraktiv, og derfor har vi valgt at skære mellemleddet væk.

Det betyder også, at håndværkerne på værkstedet oftest følger produktet helt ud til jer. Når du skal have bygget en ny legeplads, så skal du tage højde for en række forskellige ting:

  • Hvilken aldersgruppe legepladsen henvender sig til?
  • Budget
  • Antal m2
  • Udtryk/tema
  • Lokale hensyn – højde der må bygges i, er naboerne involveret osv.
  • Drift og vedligeholdelse herunder valg af faldunderlag samt øvrige materialer.

03

Tilretning &
godkendelse

Vores mål er, at du vil se dine ønsker afspejlet i hver eneste detalje af legepladsen, samtidig med at du vil blive overrasket over de fortryllende detaljer og revet med i fortællingen. Når tegningerne er udarbejdet, gennem vi dem minutiøst for at sikre, at alle forventninger er indfriet, inden begynder at bygge.

04

Opsætning & færdiggørelse

Efter et afsluttet projekt er vi altid dedikerede til at give dig den bedste rådgivning og vejledning. Uanset om du har spørgsmål om design, tilbygning eller vedligeholdelse af din legeplads, står vi altid klar til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din legeplads.